Tekstin koko

Pieni tekstikoko Keskisuuri tekstikoko Suuri tekstikoko

Asiointitili /  Asiointitilille liitetyt palvelut /  Toimeentulotukipäätös

Toimeentulotukipäätös

Toimeentulotuki on viimesijainen taloudellinen etuus, jonka tarkoituksena on turvata henkilön tai hänen perheensä välttämätön toimeentulo mikäli henkilön tai perheen tulot tai varallisuus ei riitä kattamaan välttämättömiä menoja. Toimeentulotuki on määritelty tarkemmin Laissa toimeentulotuesta (1997/1412). Vantaalla toimeentulotuesta vastaa Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen aikuissosiaalityö. Voit jättää toimeentulotukihakemuksesi sähköisesti Vantaan kaupungin sähköisen asiointipalvelujen kautta (vantaa.fi/fi/verkkoasiointi) tai toimittaa hakemuksen tarvittavine liitteineen Vantaan kaupungin sosiaalitoimistoon tai 1.3.2014 lukien lähimpään Kelan asiointipisteeseen Vantaalla. Halutessasi (suostumuksesta) toimeentulotukipäätös voidaan toimittaa suoraan Kansalaisen asiointitilillesi.

Asiakaspalvelu

Puhelinnumero: 09 83911
Sähköpostiosoite:
Lue lisää palvelusta: http://www.vantaa.fi/fi/sosiaali-_ja_terveyspalvelut/sosiaalipalvelut/aikuissosiaalityo

Vantaan kaupunki

Vantaalla on asukkaita noin 200 000. Viralliset kielet ovat suomi ja ruotsi, joiden lisäksi puhutaan yli sataa muuta kieltä.

Asuinalueet kehittyvät jatkuvasti. Vanhat ja uudet asuinalueet limittyvät toisiinsa ja luovat moni-ilmeistä kaupunkimaisemaa. Vuoden 2015 asuntomessut järjestetään Marja-Vantaalla. Suunnitteilla oleva asuinalue tarjoaa kodin 27 000 asukkaalle.

Vantaalla on hyvät liikenneyhteydet ja joukkoliikenneratkaisut. Rakenteilla oleva Kehärata liittää kaupungin entistä tiiviimmin pääkaupunkiseutuun. Kaupungin sijainti on logistisesti erinomainen. Lentoasema ja sitä ympäröivä Aviapolis-yritysalue houkuttelevat Vantaalle sekä suomalaisia että ulkomaisia yrityksiä.

Käyntiosoite: Asematie 7
Postiosoite: Asematie 7
Postinumero: 01300
Paikkakunta: Vantaa
Keskuksen puhelinnumero: 09 83911
Faksinumero:
Kirjaamon sähköpostiosoite: kirjaamo@vantaa.fi
Internetosoite: http://www.vantaa.fi/

Lisää palveluja