Tekstin koko

Pieni tekstikoko Keskisuuri tekstikoko Suuri tekstikoko

Asiointitili /  Asiointitilille liitetyt palvelut /  Pieksämäen kaupungin sähköinen asiointi

Pieksämäen kaupungin sähköinen asiointi

Pieksämäen kaupungilla on käytössä Kansalaisen asiointitili. Asiointitili on tietoturvallinen viestintäkanava kuntalaisen ja kunnan viranomaisen välillä. Kaupunki lähettää Asiointitilille kuntalaisen haluamat kokouspäätökset ja viranhaltijapäätökset. Voidaksesi vastaanottaa asiakirjoja sähköisesti, tulee sinun ottaa Asiointitili käyttöösi.

Asiakaspalvelu

Puhelinnumero: 015 788 2111
Sähköpostiosoite: kirjaamo@pieksamaki.fi
Lue lisää palvelusta: http://www.pieksamaki.fi/palvelut/kansalaisen-asiointitili

Pieksämäen kaupunki

Pieksämäki on n. 20 000 asukkaan kaupunki Keski-Savossa. Kaupungin sijainti maantie- ja rautatieverkoston solmukohdassa on erinomainen: Pieksämäelle on suorat junayhteydet neljästä Suunnasta: Helsingistä, Turusta, Joensuusta ja Rovaniemeltä. Lisäksi lähikaupungin Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli ja Varkaus sijaitsevat vain tunnin ajomatkan päässä.
Pieksämäen sijainti keskellä Suomea sekä hyvät liikenneyhteydet luovat erinomaiset edellytykset menestyvälle ja monipuoliselle yritystoiminalle. Kaupungissa toimii useita vahvoja, keskisuuria yrityksiä. Pieksämäellä on pitkät perinteet mm. metalliteollisuudella, joka on kasvanut rautateiden ja VR:n konepajan mukana. teollisuuden lisäksi merkittäviä työllistäjiä ovat sosiaali- ja terveysala sekä elintarvikealan toimijat.

Käyntiosoite: Kauppakatu 1
Postiosoite: PL 125
Postinumero: 76101
Paikkakunta: Pieksämäki
Keskuksen puhelinnumero: 015 788 2111
Faksinumero: 015 614 765
Kirjaamon sähköpostiosoite: kirjaamo@pieksamaki.fi
Internetosoite: http://www.pieksamaki.fi