Tekstin koko

Pieni tekstikoko Keskisuuri tekstikoko Suuri tekstikoko

Asiointitili /  Asiointitilille liitetyt palvelut /  Avoin asiointi- ja palautekanava

Avoin asiointi- ja palautekanava

Euran kunnan sähköinen palvelukanava viestien ja asiakirjojen välittämiseen turvallisesti. Asiointitilin käyttöönottanut kuntalainen voi aloittaa sähköisen keskustelun kuntaan päin haluamassaan asiassa. Asiaan liittyvät asiakirjat ja päätökset lähetetään sähköisesti henkilön Asiointitilille.

Asiakaspalvelu

Puhelinnumero: 02 839901
Sähköpostiosoite: kirjaamo@eura.fi
Lue lisää palvelusta: http://www.eura.fi

Euran kunta

Eura on noin 12 500 asukkaan kunta eteläisessä Satakunnassa. Kunta on työssäkäyntialueensa vireä, viihtyisä ja turvallinen keskus. Eura on perustettu vuonna 1866 ja laajentunut kuntaliitosten myötä v. 1970 Honkilahden ja Hinnerjoen sekä v. 2009 Kiukaisten kunnan liittyessä Euraan.
Eura on esihistorialtaan yksi Suomen merkittävimmistä kunnista. Poikkeuksellisen runsaat, erityisesti rautakautiset löydöt tekevät kuntaa tunnetuksi ympäri maailmaa. Kiukaisten alueen esihistorialliset asuinpaikkalöydökset ovat ajalta ennen ajanlaskumme alkua, n. 2000-1300 eKr. Kokonainen muinainen aikakausi on nimetty Kiukaisten kulttuuriksi.
Tänään Eura on yksi Suomen teollistuneimpia kuntia. Kunta kuuluu elintarviketalouden merkittävään suomalaiseen keskittymään. Elinkeinorakenne on monipuolinen ja kunnassa on lukuisia alansa kärkiyrityksiä.

Käyntiosoite: Sorkkistentie 10
Postiosoite: PL 22
Postinumero: 27511
Paikkakunta: Eura
Keskuksen puhelinnumero: 02 839901
Faksinumero: 02 865 2059
Kirjaamon sähköpostiosoite: kirjaamo@eura.fi
Internetosoite: http://www.eura.fi

Lisää palveluja