Tekstin koko

Pieni tekstikoko Keskisuuri tekstikoko Suuri tekstikoko

Asiointitili /  Asiointitilille liitetyt palvelut /  Laihian sähköinen asiointitili

Laihian sähköinen asiointitili

Kansalaisen asiointitili on tietoturvallinen viestintäkanava kuntalaisen ja kunnan viranomaisen välillä. Jos kuntalaisella on asiointitili, kunta lähettää asianhallintaohjelmasta viranhaltijapäätöksiä ja otteita kokouspöytäkirjasta. Kuntalainen voi tehdä kuntalaisaloitteen asiointitilin kautta.

Asiakaspalvelu

Puhelinnumero: 06 4750 411
Sähköpostiosoite: laihian.kunta@laihia.fi
Lue lisää palvelusta: http://www.laihia.fi/asiointitili

Laihian kunta

Laihia on kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla, Vaasan välittömässä läheisyydessä. Erinomainen sijainti Vaasan kupeessa, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän ja asukasluvultaan jatkuvasti kasvavan kunnan.
Laihia on viisaan euron kunta, jossa panostetaan järkevään taloudenpitoon ja peruspalveluihin. Yritystoiminta on vilkasta ja elinvoimaista. Kunnassa toimii useita eri teollisuudenalojen yrityksiä, jotka työllistävät merkittävän määrän henkilöitä. Laihia on myös tunnettu ystävällisistä ja palveluhaluisista pienyrittäjistään, joiden asiakkaiksi tullaan kauempaakin.
Vapaa-ajanviettoon kunnassa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, hyviä liikuntapaikkoja ja vireää yhdistys- ja järjestötoimintaa.

Käyntiosoite: Laihiantie 50
Postiosoite: PL 13
Postinumero: 66401
Paikkakunta: Laihia
Keskuksen puhelinnumero: 06 4750 411
Faksinumero: 06 4750 406
Kirjaamon sähköpostiosoite: laihian.kunta@laihia.fi
Internetosoite: http://www.laihia.fi