Tekstin koko

Pieni tekstikoko Keskisuuri tekstikoko Suuri tekstikoko

Asiointitili /  Asiointitilille liitetyt palvelut /  Kittilän kunnan sähköinen asiointi

Kittilän kunnan sähköinen asiointi

Kansalaisen asiointitili on tietoturvallinen viestintäkanava kuntalaisen ja kunnan viranomaisen välillä. Kunnan asianhallinnan järjestelmästä Dynastysta lähetetään viranhaltijapäätöksiä ja kokouspäätöksiä, mikäli kuntalainen antaa suostumuksen Asiointitilin käytöstä

Asiakaspalvelu

Puhelinnumero: 0400 356 500
Sähköpostiosoite: kirjaamo@kittila.fi
Lue lisää palvelusta: http://www.kittila.fi

Kittilän kunta

Kittilä on vireä, noin kuuden ja puolen tuhannen asukkaan kunta Tunturi-Lapissa. Kittilän sijainti, kattavat palvelut, toimivat kulkuyhteydet ja luonto tarjoavat hyvät puitteet asukkaille, matkailijoille ja yrityksille.

Luonto, liikunta-aktiviteetit ja kulttuurin toimijat tuovat alueelle mahdollisuuksia monipuoliseen vapaa-ajan viettoon. Asukkailleen Kittilä tarjoaa kattavat harrastusmahdollisuudet ja virkeän yhdistyselämän. Useat vuotuiset tapahtumat järjestyvät aktiivisten ihmisten panoksella. Levin 18-väyläisellä golfkentällä voi golfata upeissa tunturimaisemissa.

Kittilän alueen suurimmat toimialat ovat matkailu ja kaivosteollisuus. Kittilässä sijaitsevat Suomen suosituin ympärivuotinen vapaa-ajankeskus Levi ja Euroopan suurimpiin kuuluva kultakaivos, Kittilän kaivos. Kittilässä on myös kansainvälinen lentoasema. Kansainvälisyys onkin merkittävässä roolissa napapiirin yläpuolella sijaitsevan kunnan elinkeinoelämässä.

Käyntiosoite: Valtatie 15
Postiosoite:
Postinumero: 99100
Paikkakunta: Kittilä
Keskuksen puhelinnumero: 0400 356 500
Faksinumero: 016 642 259
Kirjaamon sähköpostiosoite: kirjaamo@kittila.fi
Internetosoite: http://www.kittila.fi